A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Трояндівський заклад загальної середньої освіти Доброславської селищної ради Одеського району Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути

Дія. Цифрова освіта (освітні серіали)

В умовах військового стану цифрові навички є однією з конкурентних переваг для пошуку віддаленої роботи, апскілінгу або рескілінгу (покращення кваліфікації чи перенавчання). Цифрова грамотність дозволить проживати в країні зручніше: опанувавши цифрові навички, кожен українець зможе отримувати державні послуги онлайн, якісно підвищить рівень життя, впевнено користуватиметься соціальними мережами та Інтернетом. У 2021 році розпорядженням Кабінету Міністрів України від 03.03.2021 No 167-р схвалено Концепцію розвитку цифрових компетентностей та затверджено план заходів з її реалізації, одним із заходів якого визначено проведення інформаційних кампаній, спрямованих на популяризацію цифрових технологій в цілому та цифрових навичок та цифрових компетентностей, зокрема серед населення, на національному, регіональному та місцевому рівні. У тому ж році Мінцифри проведено місяць цифрової грамотності. Цього року через економне споживання електроенергії інформаційна кампанія відбулася з 05 по 11 грудня у форматі тижня цифрової освіти та реалізовувалася в межах проєкту Мінцифри Дія.Цифрова освіта, що охоплює національну платформу з розвитку цифрових навичок Дія.Цифрова освіта з понад 90 безоплатними освітніми серіалами та

20:33 11.01.2023

Інструктажі з техніки безпеки

Ось і розпочинаються зимові канікули. Класні керівники провели інструктажі з техніки безпеки. Бажаємо всім гарного відпочинку та мирного неба!

18:11 27.12.2022

в Трояндівському ЗЗСО відбулося невеличке казкове дійство

З приходом новорічних свят, і дорослі і діти починають поринати у чарівну казку Різдва! Незважаючи на складну ситуацію в нашій країні, на дистанційне навчання, 26 грудня в Трояндівському ЗЗСО відбулося невеличке казкове дійство, яке нагадало учням, як ми жили і святкували ДО.........Різдвяні вірші, колядки, щедрівки, Янголята допомогли здобувачам освіти 1-11 класів відчути справжній дух Різдва. А на завершення отримали солодкі подарунки від депутата Трояндівського старостинського округу Назаренко Віталія Вікторовича і ТОВ " Агропівдень-2" . Адже дитинство ніхто не скасовував і коли творити дива , як не зараз? Дякуємо за солодощі та позитивні емоції , які діти отримали у цей нелегкий час!

18:11 27.12.2022

День Святого Миколая

Діти дуже люблять зимові свята! Вони з нетерпінням чекають їх настання ,щоб зануритися в атмосферу дива, радості і веселощів.Відкриває новорічні свята- День Святого Миколая. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою.

18:10 19.12.2022

ПОСИДЕНЬКИ НА АНДРІЯ

З давніх-давен, відколи сонце цілує святу українську землю, відколи лелека своїм крилом благословляє Україну у вечір 13 грудня збиралися вони. Саме такими словами розпочалися ПОСИДЕНЬКИ НА АНДРІЯ у 7кл. " Сила твого імені". Діти весело провели час, дізналися багато нового одне про одного, подякували Збройним силам України за таку можливість. Нехай Андрій подарує вам щось світле та добре!

18:09 13.12.2022

Міжнародний день прав людини

# 10грудня у світі відзначають Міжнародний день прав людини, заснований Генеральною асамблеєю ООН, бо саме в цей день в 1948році ООН прийняла Загальну декларацію прав людини. Також в період з 05.12 по 10.12. проводився Всеукраїнський тиждень права. Були проведені заходи спрямовані на забезпечення захисту прав дітей. Здобувачі освіти 9кл. показали свої знання в інтерактивній ігрі "Ключі від форту Право. "

18:08 10.12.2022

Години спілкування з пожежної безпеки

У зв'язку з екстренними відключенням світла здобувачам освіти Трояндівського ЗЗСО провели години спілкування з пожежної безпеки. Нагадали про правила поводження під час пожежі , про небезпечність генераторів, про небезпеку зарядження гаджетів ,коли відсутнє світло.

18:06 09.12.2022

Тиждень доброчесності

З 01.12 по 09.12 у рамках "Тижня доброчесності" у Трояндівському ЗЗСО були проведені години спілкування з здобувачами освіти на тему доброчесності та антикорупції.Цьогорічні рекомендації до організації та проведення Тижня доброчесності враховують виклики сьогодення та спрямовані, в тому числі, на формування навичок безпечної та доброчесної поведінки у воєнний час, зокрема, щодо безпеки в мережі, поводження з вибухонебезпечними предметами.

18:04 09.12.2022

16 днів проти насильства

"16 днів проти насильства " продовжується. Година спілкування " Скажімо -НІ- насильству"

18:03 08.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень